Een foto of plaatje toevoegen aan uw pagina gaat als volgt:

1. Bewerk een pagina, door op Pagina’s in het menu te klikken, en vervolgens uw gewenste pagina te bewerken. (zie hier voor de handleiding van deze stap.)
  2. Zet uw cursor op de plek waar u het plaatje wilt invoegen.
  3. Klik op het  plaatje-invoegicoontje:
  4. Klik op ‘Bestand kiezen’, en selecteer het plaatje dat u wilt toevoegen:
  5. Als het plaatje geüpload is, moet u het invoegen op de pagina. Scroll hiervoor naar beneden in het venster, en klik op de knop ‘invoegen in bericht’ (tip: bekijk de opties die u kunt doen met het plaatje, qua uitlijning, en klik ‘geen’ als u het plaatje niet klikbaar wilt maken):
  6. Het plaatje is toegevoegd. Klik op ‘Bijwerken’ aan de rechterkant om uw pagina op te slaan, en bekijk vervolgens het resultaat op uw website!
PrimeMedia