Een goede website

Websites zijn niet duur. Praatjes zijn duur. Daarom hebben we bij lijktmeduidelijk.nl de praatjes geschrapt en zijn we aan het werk gegaan. Zo hebben we een werkwijze waarmee we goede websites maken voor een eerlijke prijs.

Wat is een goede website?

Een goede website is een website waar alles op staat wat u er op wilt hebben. Een goede website kunt u zelf altijd eenvoudig bijwerken. En een goede website zit gewoon goed in elkaar. Aan de voorkant én de achterkant. En dat zie je er aan.

Is goedkoop geen duurkoop?

Nee. Want een website van lijktmeduidelijk.nl is niet goedkoop. Andere websites zijn duur. Wij vinden gewoon dat u ons niet hoeft te betalen om het wiel opnieuw uit te vinden.

Het maakt niet uit wát u wilt presenteren: uw bedrijf, uw vereniging of uw vakantiefoto’s. De aankleding en inrichting zijn anders, de techniek blijft hetzelfde. Met ons systeem van gestandaardiseerde, makkelijk aan te passen software kunnen we websites maken voor vrijwel elk doel.

Hoe gaan we dat doen?

Zo simpel mogelijk. U vertelt wat u wilt, wij luisteren en denken mee. Samen stellen we vast wat u allemaal wel en niet nodig heeft. Wij maken een site op maat, met alle functies die u wilt en in een persoonlijke lay-out. En we laten u zien hoe u eenvoudig zelf de site kunt vullen met uw eigen teksten, films en foto’s.

Lijkt me duidelijk.

Is ook duidelijk.

PrimeMedia